Home > Ζώδια > Αιγόκερως _MONTHLY_FORECASTS_ – Αιγόκερως _MONTH_ Ιούλιος 2018

Αιγόκερως _MONTHLY_FORECASTS_ – Αιγόκερως _MONTH_ Ιούλιος 2018

Αιγόκερως _MONTHLY_FORECASTS_ - Αιγόκερως _MONTH_ Ιούλιος 2018

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω το μήνα Ιούλιο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Φίλε Αιγόκερε, ένα από τα ισχυρότερα φαινόμενα του μήνα είναι η Νέα Σελήνη στις 13 στο ζώδιο του Καρκίνου. Θα επηρεάσει την εσωτερική σου ισορροπία και θα φέρει στην επιφάνεια πάθη και αδυναμίες. Είναι στιγμή που πρέπει να τα πεις με τον εαυτό σου και να αναλογιστείς κατά πόσο επιτρέπεις στον εαυτό σου να αναλωθεί σε διάφορες καταστάσεις χωρίς κανένα όφελος. Κάποια σχέση, αισθηματική ή φιλική, έχει έρθει η ώρα να δει το τέλος της. Είναι τόσο μπερδεμένη που δεν αξίζει πλέον να παλεύεις τόσο πολύ! Στις 10 του μήνα, ο Δίας ανακτά την ορθή του πορεία από τον Σκορπιό και σε βοηθάει να ανακαλύψεις τις εσωτερικές πηγές δύναμης που χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις και να σημειώσεις πρόοδο με τους στόχους σου. Η συμβουλή του μήνα για εσένα αφορά στα οικονομικά και σε συμβουλεύει να προγραμματίσεις τα πράγματα προσεκτικά και να σκεφτείς μακροπρόθεσμα. Απόφυγε τις μεγάλες αποφάσεις στον τομέα αυτό και ανάβαλε τις σχετικές διαπραγματεύσεις, τουλάχιστον προς το παρόν!

★ Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό. ★

★ Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Ιούλιος φαίνεται ότι θα σε ταλαιπωρήσει λίγο με τα αισθηματικά σου. Ο Άρης κινείται ανάδρομα και μπλοκάρει τον τομέα της επικοινωνίας και της συνειδητοποίησης. Παράλληλα, ο Ερμής, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο τέλος του μήνα και κατά το πρώτο μισό του μήνα εμπλέκεται σε καταστάσεις έντασης. Οπότε όπως βλέπεις το πλανητικό σκηνικό σου δυσκολεύει το δρόμο και κάνει όλο και πιο δύσκολο για εσένα να βρεις κοινά σημεία επικοινωνίας για εσένα και το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, δεν θα είναι εύκολο να πλησιάσεις οποιονδήποτε θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα στοχεύοντας την καρδιά του. Παρά τις όποιες προσπάθειες τα αποτελέσματα δεν θα είναι ευνοϊκά. Αξιοποίησε τον μήνα αυτό για να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου. Μαθαίνοντας εσένα, βελτιώνεις την συμπεριφορά σου και καταλήγεις να ελέγχεις τα δύσκολα με επιδεξιότητα.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας κινούνται ανάδρομα και επηρεάζουν την οικονομική σου κατάσταση. Το αποτέλεσμα θα είναι να βιώσεις μια σειρά καθυστερήσεων και δυσκολιών για να διατηρήσεις το εισόδημά σου. Ίσως νιώσεις ότι οι προσπάθειες δεν αναλογούν στο αποτέλεσμα και αυτό σε κουράζει. Δεν θα είναι έκπληξη να δεις καθυστερήσεις σε πληρωμές ή στο να λάβεις κάποια κεφάλαια. Είναι καλή στιγμή να ξεκαθαρίσεις ζητήματα σχετικά με χρήματα, να σκεφτείς σοβαρά τις πηγές σου και τις δεξιότητές σου και να αναλογιστείς αν και κατά πόσο τις αξιοποιείς για να κερδίσεις ή να εδραιώσεις την υλική ανεξαρτησία σου. Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο στις 10, μια θέση από την οποία σε βοηθάει να βελτιώσεις την κοινωνικοεπαγγελματική σου θέση. Το πρώτο δεκαπενθήμερο τα πράγματα θα είναι βελτιωμένα στην δουλειά και νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου, με μακροπρόθεσμη ισχύ, μάλιστα!

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2018.

MyastroΗμερομηνία Τροποποίησης: 30-06-2018 17:32:08 Αιγόκερε διάβασε επίσης: Αιγόκερε συμβουλέψου την ημερήσια αισθηματική ταρώ. Αιγόκερε δες με ποιο ζώδιο ταιριάζεις στον έρωτα. Αιγόκερε μάθε ποιος είναι ο/η ιδανικός/η σύντροφός για σένα. Αιγόκερε διάβασε πως λειτουργεί το ζώδιο σου στο σeχ.

Διαβάστε περισσότερα στο newslog.gr

Newslog – Ζώδια