Home > Ζώδια > Αιγόκερως _WEEKLY_FORECASTS_ – Αιγόκερως _WEEK_ 15/10/18 – 21/10/18

Αιγόκερως _WEEKLY_FORECASTS_ – Αιγόκερως _WEEK_ 15/10/18 – 21/10/18

Αιγόκερως _WEEKLY_FORECASTS_ - Αιγόκερως _WEEK_ 15/10/18 - 21/10/18

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω την εβδομάδα 15 ως 21 Οκτωβρίου 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Η εβδομάδα αυτή θα έχει ανάμικτα συναισθήματα καθώς οι αλλαγές που θα προκύψουν δε θα είναι λίγες. Πολλοί από τους στόχους σου φτάνουν στην τελική ευθεία τους και αυτό σου προσδίδει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον ένα ζήτημα που σε είχε απασχολήσει για μεγάλο διάστημα θα πάρει τις λύσεις του κι αυτό θα σε απαλλάξει από ένα άγχος που σε είχε καταβάλει για αρκετό διάστημα. Έξοδοι με φίλους και γνωστούς θα είναι στο προσκήνιο των ημερών, απόλαυσέ τε όσο μπορείς!

★ Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό. ★

★ Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στον ερωτικό σου τομέα εσύ που είσαι σε σχέση, έχεις αναθεωρήσει πολλά σχετικά με το άτομο που έχεις δίπλα σου, είσαι στο μεταίχμιο αλλαγών και πολύ σύντομα ίσως ανακοινώσεις αποφάσεις σου που αφορούν την εξέλιξη της σχέσης σου, μπορεί να κάνεις το επόμενο βήμα και γι΄ αυτό καλό είναι να αποδράσεις με το σύντροφό σου το Σ/Κ και να του πεις τα σχέδιά σου σε μια ρομαντική έξοδο με θέα τη θάλασσα και την αύρα του ηλιοβασιλέματος. Εσύ που ψάχνεις το ταίρι σου ανάμεσα στο πλήθος, είναι γεγονός πως πολύ σύντομα η Αφροδίτη θα σε ανταμείψει και θα σου φέρει όλα αυτά που ζητάς με την είσοδο ενός πολύ ενδιαφέροντος προσώπου που από την πρώτη στιγμή θα σε κερδίσει, αφήσου στα χέρια της Αφροδίτης και ο έρωτας θα σε απογειώσει!

Η νέα εβδομάδα σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! Αξίζει να μάθεις τα τόσο θετικά γεγονότα που θα συμβούν! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στον εργασιακό σου τομέα οι ικανότητές και η εξυπνάδα σου σε βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπο ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις που προκύπτουν. Είσαι ευφυέστατος κι αυτό έχει αναγνωριστεί στον εργασιακό σου χώρο. Ένα ταξίδι σε επαγγελματικό επίπεδο θα ανανεώσει τους στόχους και τα σχέδιά σου και  πολύ πιθανό να κάνεις μια νέα αρχή που θα σε γεμίσει με νέα ενδιαφέροντα. Στα οικονομικά σου, αν και όλα προσπαθείς να τα τακτοποιείς και να κλείνεις υποχρεώσεις του παρελθόντος, ωστόσο προκύπτουν νέες ανάγκες που πολύ πιθανό να σε βγάλουν εκτός προγράμματος! Πρόσεχε τις κινήσεις σου για να μην βρεθείς εκτός απροόπτων!

Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις.

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας από 15 έως 21 Οκτωβρίου 2018 με τον Χρίστο Ντούβλη.

MyastroΗμερομηνία Τροποποίησης: 12-10-2018 03:08:36 Αιγόκερε διάβασε επίσης: Επίσης, διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω 2018. Αιγόκερε μάθε σήμερα τι θα γίνει αύριο. Αιγόκερε ρίξε την ταρω του ερwτα για να μάθεις τι θα γίνει στα αισθηματικά σου. Αιγόκερε δες την προσωπική σου πρόβλεψη σύμφωνα με το προσωπικό σου χάρτη. loading…

Διαβάστε περισσότερα στο newslog.gr

Newslog – Ζώδια