Home > Μαγειρική > Βασιλόπιτα Κέικ (από τον Γιάννη Λουκάκο)

Βασιλόπιτα Κέικ (από τον Γιάννη Λουκάκο)

Υλικά:
Για τη βασιλόπιτα

300 γρ. βούτυρο φρέσκο
400 γρ. ζάχαρη
3 αβγά
150 γρ. πορτοκάλι χυμό
150 γρ. γάλα
350 γρ. αλεύρι γενικής χρήσης
100 γρ. αμύγδαλο, τριμμένο
50 γρ. καρύδι, τριμμένο
20 γρ. ξύσμα λεμόνι
20 γρ. ξύσμα πορτοκάλι
20 γρ. μπέικιν πάουντερ
2 γρ. αλάτι
25 γρ. λικέρ αμαρέτο
Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Σχετικά Υλικά: 
ΛΙΚΕΡ
ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ (baking powder)
ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη βασιλόπιτα

Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αναμειγνύουμε με τους τριμμένους ξηρούς καρπούς, τα ξύσματα, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.

Διαβάστε όλη την συνταγή »

SYNTAGES – ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΜΑΚΑΣ: Οι Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής!