Home > Μαγειρική > Γέμιση για ολα τα είδη πουλερικών !!!

Γέμιση για ολα τα είδη πουλερικών !!!

Κοτόπουλο ή πάπια ή γαλοπούλα – Με αυτήν την τέλεια συνταγή γέμισης  γεμίζετε ότι σας αρέσει !!!
Εδώ πάπια !!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΕΜΙΣΗ
2 ξερά κρεμμύδια,
300 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο,
1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι,
10 κάστανα βρασμένα καθαρισμένα ψιλοκομμένα,
4 πορτοκάλια το χυμό τους,
1 λεμόνι το χυμό του,
2 φλυτζάνια.ζωμό βοδινό,
αλάτι,
πιπέρι,
3 κουταλιές της σούπας μέλι,
50 γραμμάρια μαργαρίνη

Βάζουμε 30 γραμμάρια μαργαρίνη στην κατσαρόλα,ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τα αχνίζουμε.
Προσθέτουμε τον κιμά και τον αχνίζουμε.
Προσθέτουμε και το ρύζι και τα ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε αλάτι,πιπέρι και τον ζωμό βοδινού και το αφήνουμε στο χαμηλό να πιεί όλα τα.υγρά του.
Το κατεβάζουμε προσθέτουμε τα κάστανα,το χυμό πορτοκαλιού,τον χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε την πάπια την τοποθετούμε στην γάστρα την γεμίζουμε λιώνουμε 50 γραμμάρια μαργαρίνη την ρίχνουμε πάνω στην πάπια.
Στήβουμε 2 πορτοκάλια πάνω της κλείνουμε το καπάκι και την τοποθετούμε στο φούρνο να ψηθεί ανάλογα τα κιλά της.
Στο τελευταίο 20 ανοίγουμε το καπάκι και βάζουμε στην πάπια το μέλι και ξανά στο φούρνο να κάνει ωραία κρούστα!

Συνταγή εκτέλεση φωτό Tzeni Tsanaktsidou ‎ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ