Home > Ζώδια > Δίδυμοι _ANNUALLY_FORECASTS_ – Δίδυμοι 2018 _YEAR_ 2018

Δίδυμοι _ANNUALLY_FORECASTS_ – Δίδυμοι 2018 _YEAR_ 2018

Δίδυμοι _ANNUALLY_FORECASTS_ - Δίδυμοι 2018 _YEAR_ 2018

Οι προβλέψεις σας.

Για τον Δίδυμο το 2018 θα είναι σίγουρα καλύτερο από πέρυσι. Να ξέρεις πως το να διανύσεις την περασμένη χρονιά ανέπαφος ως προς τον τομέα της ψυχικής υγείας σου, θεωρείται κατόρθωμα. Το 2017 το πλανητικό σκηνικό έκανε πολύ γρήγορες και ουσιαστικές εναλλαγές για εσένα. Οι κρίσιμες και ξαφνικές αλλαγές παραμένουν το κεντρικό θέμα και της χρονιάς που έρχεται, αλλά και των επόμενων που ακολουθούν. Η καριέρα σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε αυτές τις μεταβολές, δεδομένου ότι έχει γίνει αρκετά δυναμική και συναρπαστική. Εξαιτίας της μπορείς να ακολουθήσεις νέες απρόσμενες κατευθύνσεις και να κερδίσεις νέες εμπειρίες. Θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου ωστόσο, πρέπει να παραμείνεις προσεκτικός και να μην θεωρείς τα πράγματα δεδομένα. Η θετική επιρροή του πλανητικού σκηνικού με τον Ουρανό να παραμένει στον Κριό μέχρι τις 15 Μαίου, όσον αφορά τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου προσφέρει ένα διάστημα γεμάτο χαρά και διασκέδαση. Οι χαρές τις ζωής σου παρέχονται πλουσιοπάροχα και είναι σίγουρο ότι τις αξίζεις. Οπότε, φρόντισε να απολαύσεις τα δώρα που θα σου χαριστούν και να αφήσεις τη μιζέρια μακριά από τη ζωή σου. Ό,τι αφορά στα παιδιά, θα παίξουν σημαντικό ρόλο το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σου και στον ζώδιο του Καρκίνου, από τις 24 Απριλίου μέχρι τις 14 Ιουνίου. Είτε θα εκφράσεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου παιδιά, είτε θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις αυξήσεις τα μέλη της οικογένειάς σου. Μην αποκλείεις, λοιπόν, μια εγκυμοσύνη που θα φέρει περισσότερη ευτυχία στο σπιτικό σου. Οι μακροχρόνιες σχέσεις ή σοβαρότερες δεσμεύσεις, είχαν γίνει λίγο γλυκόπικρες τελευταία, αλλά αυτή η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί πολύ. Η αγάπη θα περιέχει πολύ περισσότερη χαρά σε σχέση με τα χρόνια που πέρασαν. Ίσως έχεις καταλάβει και εσύ ότι οι εντάσεις, οι κόντρες και το αρνητικό κλίμα δεν έχουν να προσφέρουν κάτι. Αντίθετα, καταστρέφουν σιγά-σιγά στο πέρασμά τους ό,τι καλό έχεις χτίσει. Τα οικονομικά βελτιώνονται, επίσης. Ωστόσο, πρέπει να επιστήσεις την προσοχή σου στην οικονομική διαχείριση από τις 15 Μαίου και μετά που ο Ουρανός θα κινείται στον Ταύρο και να αξιοποιήσεις τα μαθήματα που θα έχεις πάρει μέχρι τότε. Τα πιο σημαντικά ενδιαφέροντα για τη χρονιά που έρχεται περιστρέφονται γύρω από τα οικονομικά τους δύο πρώτους μήνες του καλοκαιριού, γύρω από την επικοινωνία και την ανταλλαγή πληροφοριών επίσης μέχρι τις 26 Ιουλίου που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα ξεκινήσει να κινείται ανάδρομα, γύρω από τα παιδιά, τις συναισθηματικές σχέσεις και την ευτυχία τους τελευταίους δύο μήνες του χρόνου που ο Δίας θα κινείται στον Τοξότη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η αγάπη και η καριέρα φαίνεται πως θα είναι οι πιο ενεργοί και χαρούμενοι τομείς του 2018. Φρόντισε να τους απολαύσεις! Κάποιες χρονιές ευνοούν περισσότερο την φιλία, ενώ άλλες το συναίσθημα. Ε, αυτή η χρονιά αγαπάει το συναίσθημα. Με τον Δία να κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου το πλανητικό σκηνικό ευνοεί ό,τι έχει να κάνει με αγάπη, ρομαντισμό, αισθησιασμό και του δίνει μια ώθηση που θα σου προσφέρει ευτυχία. Η αγάπη θα είναι σαν και εκείνη που υπάρχει στο ταξίδι του μέλιτος, ρομαντική, καθαρή και ανέμελη. Ακόμη και αν βρίσκεσαι μέσα σε ένα γάμο, θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις πολύ περισσότερο τη χρονιά αυτή. Ίσως, ακόμη να είναι μια ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι – σαν δεύτερο ταξίδι του μέλιτος- που θα αναζωπυρώσει τη φλόγα και θα ζωντανέψει τον υποτονικό ενθουσιασμό. Αν είσαι μόνος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να συναντήσεις την αγάπη, σε μέρη που ο κόσμος έρχεται σε επαφή, μιλάει, γελάει, λέει αστεία, ανταλλάσσει εμπειρίες και γενικότερα έχει ουσιαστική επικοινωνία!

Παράλληλα, η σκέψη του να κάνεις ένα παιδί μοιάζει πιο ώριμη μέσα σου. Οπότε, είτε θα το επιδιώξεις όντας παντρεμένος, ή θα κάνεις το βήμα να παντρευτείς προκειμένου να κάνεις και εσύ την οικογένειά σου. Σε κάποιες περιπτώσεις, είναι πιθανό να νιώσεις σύγχυση ως προς την απόφαση που θέλεις να καταλήξεις σχετικά με μια σχέση. Θέλεις να περνάς απλά διασκεδαστικά με το ταίρι σου ή είσαι σε θέση να ονειρευτείς κάτι περισσότερο, που απαιτεί περισσότερη ενέργεια και δεσμεύσεις; Η απόφαση είναι δική σου… Έχε πάντως στο μυαλό σου ότι η αγάπη μπορεί να σε συναντήσει όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά από 24 Απριλίου μέχρι 14 Ιουνίου, από 7 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου και όλον Δεκέμβριο η τύχη πραγματικά θα είναι μαζί σου, αυξάνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες να συναντήσεις την μεγάλη αγάπη!

Επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά τα έχεις πάει πολύ καλά και έτσι αναμένεται να συνεχιστεί και το 2018. Στα οικονομικά από την άλλη, έχεις νιώσει αρκετή πίεση και ανασφάλεια. Το πρόβλημα δεν ήταν τα έσοδα, αλλά ο τρόπος που χειριζόσουν τα οικονομικά σου. Αν είχες δανειστεί μεγάλα ποσά, χρέη από κακοδιαχείριση και ποσά που είχες σπαταλήσει χωρίς λογικούς φραγμούς, τα περασμένα δυο χρόνια έχεις πληρώσει ακριβά το τίμημα. Το πλανητικό σκηνικό συνεχίζει να είναι αυστηρό μαζί σου, όχι για να σου στερήσει χρήματα και απολαύσεις, αλλά γιατί πρέπει να μάθεις να χειρίζεσαι τα χρήματα με περισσότερο σεβασμό, έτσι ώστε να τα αξιοποιείς στο έπακρο. Διαφορετικά, αν σου χαριστεί ο πλούτος δεν θα είσαι και πάλι σε θέση να τον εκμεταλλευτείς προς όφελός σου και μακροπρόθεσμα. Είναι σα να πετάς χρήματα σε μια μαύρη τρύπα. Πρέπει, λοιπόν, να απαλλαγείς από άσχημες συνήθειες προτού η τύχη σου χαρίσει ευημερία. Θα χρειαστεί να βάλεις τάξη και οργάνωση στα οικονομικά σου, έτσι ώστε να διατηρήσεις μια υγιή οικονομική κατάσταση. Από την άλλη, η επαγγελματική σου πορεία φαίνεται να έχει επηρεαστεί θετικά από την οικονομική στενότητα. Είσαι σε θέση να εργαστείς σκληρά, να πειραματιστείς και –εν πάση περιπτώσει- να τα καταφέρεις. Το επαγγελματικό ρίσκο δεν θα λείψει αυτή τη χρονιά, γεγονός που θα φέρει κάποιες αποτυχίες, αλλά και αρκετές επιτυχίες. Μπορείς ακόμη να σκεφτείς το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις μια δική σου δουλειά ή να επεκτείνεις τις ικανότητες και τις γνώσεις σου προκειμένου να ευνοήσεις την καριέρα σου. Θα θελήσεις να σε αντιμετωπίσει ο κόσμος σαν πρωτοπόρο και καινοτόμο στην εργασία σου. Θέλεις να γίνεις γνωστός για την αυθεντικότητά σου, για μια μοναδική ιδέα , για κάτι που θα σε διαφοροποιήσει από τη μάζα. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά που ο Δίας θα εισέλθει στον Τοξότη δημιουργούνται οι ευνοϊκότερες συνθήκες του χρόνου για να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου ή να την αναπτύξεις επιτυχώς. Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2018 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2018

Ταύρος 2018

Καρκίνος 2018

Λέων 2018

Παρθένος 2018

Ζυγός 2018

Σκορπιός 2018

Τοξότης 2018

Αιγόκερως 2018

Υδροχόος 2018

Ιχθύς 2018

Νέο σποτ myastro.

MyastroΗμερομηνία Τροποποίησης: 28-12-2017 17:07:55

Δίδυμε διάβασε επίσης: Δίδυμε μάθε σήμερα τι θα γίνει αύριο. Δίδυμε δες την ερwτική σου συναστρία. Δίδυμε ρίξε την ταρω του ερwτα για να μάθεις τι θα γίνει στα αισθηματικά σου. Δίδυμε δες την προσωπική σου πρόβλεψη σύμφωνα με το προσωπικό σου χάρτη. loading…

Διαβάστε περισσότερα στο newslog.gr

Newslog – Ζώδια