Home > Μαγειρική > Εύκολο ελαφρύ γλυκάκι !!!!

Εύκολο ελαφρύ γλυκάκι !!!!

 
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ!!!!!ΕΥΚΟΛΟ,ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΕΛΑΦΡΥ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΣΑΒΑΓΙΑΡ-ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΛΕΥΚΗΣ-ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!!!10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ!!!!

 ΣΥΝΤΑΓΗ::: ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ:

Βαζουμε στην κατσαρολα 500 γρ γαλα φρεσκο,4 κ.σ.ζαχαρη,4 κ.σ.κορν φλαουρ,4 κ.σ.κοσκινισμενο κακαο ανακατευουμε μολις κοντευει να πηξει σπαμε 100 γρ κουβερτουρα!

Ανακατευουμε κατεβαζουμε και ριχνουμε 1 κ.σ.βουτυρο ανακατευουμε!!!!

ΚΡΕΜΑ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ::

Βαζουμε στην κατσαρολα 500 γρ γαλα φρεσκο,4 κ.σ.ζαχαρη,4 κ.σ.κορν φλαουρ ανακατευουμε οταν πηξει ελαφρως σπαμε 100 γρ λευκη σοκολατα!

Την κατεβαζουμε και ριχνουμε 1 κ.σ.βουτυρο ανακατευουμε!!

Παιρνουμε το πυρεξ (20χ26) και αρχιναμε!

Βαζουμε στο κεντρο στο πατο μια κουταλα κρεμα σοκολατας πανω του μια κουταλα λευκη κρεμα πανω στην λευκη βαζουμε κρεμα σοκολατας και συνεχιζουμε ετσι ωσπου να τελειωσουν οι κρεμες!!

Μολις τελειωσουμε με τις κρεμες βαζουμε πανω σαβαγιαρ!!

Το σκεπαζουμε με διαφανη μεμβρανη και μολις κρυωσει το βαζουμε στο ψυγειο για 4 ωρες!

Το βγαζουμε απο το ψυγειο βγαζουμε την διαφανη μεμβρανη και με προσοχη το αναποδογυριζουμε σε αλλο σκευος!!!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.   Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ