Home > Ζώδια > Ζυγός _MONTHLY_FORECASTS_ – Ζυγός _MONTH_ Ιούλιος 2018

Ζυγός _MONTHLY_FORECASTS_ – Ζυγός _MONTH_ Ιούλιος 2018

Ζυγός _MONTHLY_FORECASTS_ - Ζυγός _MONTH_ Ιούλιος 2018

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό το μήνα Ιούλιο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Μετά τις 10 του μήνα που ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό, η υγεία και η γενικότερη διάθεσή σου θα βελτιωθεί αισθητά. Μην υπολογίζεις, όμως, μόνο στην πλανητική εύνοια και φρόντισε τον εαυτό σου χωρίς να τσιγκουνεύεσαι τα χρήματα αν αυτό είναι απαραίτητο. Επίσης, από τις 10 Ιουλίου που η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο, θα νιώσεις την επιρροή της και η ανακούφιση σε θέματα που σε ανησυχούσαν θα σε ικανοποιήσει. Θα επανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και το χαμόγελό σου. Η γενικότερη συμβουλή του μήνα είναι να διατηρήσεις την ανεξάρτητη στάση και να μην αφήσεις τους φίλους να κατευθύνουν τις επιλογές σου και ειδικά στην αισθηματική σου ζωή.

★ Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό. ★

★ Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Άρης που κυβερνάει τις σχέσεις σου βρίσκεται ακόμη σε ανάδρομη πορεία και επηρεάζεται τα ζητήματα καρδιάς και εμπλέκεται σε έντονες εκφάνσεις. Οπότε δεν είναι παράδοξο να δεις τα πράγματα ανάμεσα σε εσένα και το άλλο σου μισό να γίνονται τεταμένα ή ακόμη και να ειπωθούν λόγια που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστα. Οι αποφάσεις όσον αφορά το άμεσο μέλλον σου σού δημιουργούν πονοκέφαλο και ειδικά εκείνες που αφορούν στα χρήματα ή τις πηγές χρηματοδότησης. Για αυτό πρόσεξε πολύ τον τρόπο που αφήνεις τα οικονομικά να εμπλέκονται στην σχέση σου. Με το πλανητικό σκηνικό ως έχει σου προτείνεται να προσπαθήσεις να εξερευνήσεις νέα μονοπάτια με το άλλο σου μισό, να διασκεδάσεις και να κάνεις μαζί του πράγματα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις πραγματικά. Η Αφροδίτη –κυβερνήτης σου- τον μήνα αυτό δημιουργεί αρμονικές όψεις με σημαντικούς πλανήτες που σου επιτρέπουν να λύσεις μια σειρά από χρόνια προβλήματα που σχετίζονται με την αμοιβαία εμπιστοσύνη, την πίστη, τον σεβασμό, την αξιοπρέπεια. Είναι ιδανική στιγμή για να δώσεις «άφεση» και να ζητήσεις και εσύ από την πλευρά σου την συγχώρεση, μιας και «ευαίσθητες πληροφορίες» θα βρουν τον δρόμο προς αποκάλυψη!

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Ήλιος στον Καρκίνο ευνοεί τα επαγγελματικά σου και την φήμη σου στον χώρο αυτόν, βοηθώντας σε να ξεχωρίσεις και να τακτοποιήσεις μακροπρόθεσμα πρότζεκτς. Θα συναντήσεις ευκαιρίες ανάπτυξης και συνεργασίας με πρόσωπα και οργανισμούς με μεγάλη επιρροή, αλλά οι δεσμεύσεις αυτές πρέπει να γίνουν με πολλή προσοχή και φρόνιμη σκέψη. Κάποια ατομικά εγχειρήματα ίσως έρθουν σε σύγκρουση με κάποιες υποχρεώσεις που έχεις σε συνεργασίες. Πρέπει να είσαι υπομονετικός και επίμονος με αυτό που θέλεις να πετύχεις. Μην καταθέτεις τα όπλα ακόμη και αν πιεστείς πολύ. Φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες με την οικογενειακή ζωή, καθώς οι επαγγελματικές σου ανησυχίες επηρεάζουν άμεσα την προσωπική σου ζωή τις ημέρες αυτές. Η μερική Έκλειψη Σελήνης στις 13 στον Καρκίνο, σηματοδοτεί κρίσιμες στιγμές για την καριέρα σου, είτε καλές , είτε θετικές, ανάλογα με την πορεία που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Αν έχεις κοπιάσει ανταμείβεσαι, αν όχι… Με τον Δία να επανέρχεται σε ορθή πορεία μετά τις 10 του μήνα, τα οικονομικά σου ανακάμπτουν και ευνοούνται. Έχεις δρόμο ακόμη για να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση στον τομέα αυτόν.

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2018.

MyastroΗμερομηνία Τροποποίησης: 30-06-2018 17:30:45 Ζυγέ διάβασε επίσης: Ζυγέ συμβουλέψου την ημερήσια αισθηματική ταρώ. Ζυγέ δες με ποιο ζώδιο ταιριάζεις στον έρωτα. Ζυγέ μάθε ποιος είναι ο/η ιδανικός/η σύντροφός για σένα. Ζυγέ διάβασε πως λειτουργεί το ζώδιο σου στο σeχ.

Διαβάστε περισσότερα στο newslog.gr

Newslog – Ζώδια