Home > Αυτοκίνητο > Κάνουμε 3.000 χλμ. με το Peugeot 208 Connect

Κάνουμε 3.000 χλμ. με το Peugeot 208 Connect

Κάνουμε 3.000 χλμ. με το Peugeot 208 Connect

Από τα μέσα Ιουλίου έχουμε στη διάθεσή μας το Peugeot 208 στην εξοπλιστική έκδοση connect, η οποία κινείται με τον 1,6 diesel των 100 ίππων. Eκτός από τις τεχνολογίες συνδεσιμότητας που διευκολύνουν καθημερινά τη ζωή μας, το γαλλικό μικρό έχει συμπληρώσει 3.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα στα χέρια μας…όντας άψογο σε όλα του.Η συμβίωση με ένα γαλλικό μοντέλο ήταν ανέκαθεν μια όμορφη εμπειρία. Αυτό άλλωστε μας απέδειξε και το Peugeot 208 που έχουμε συμπληρώσει μαζί του 3.000 απαιτητικά χιλιόμετρα σε κάθε διαδρομή. Το εσωτερικό του 208 είναι ποιοτικό για τα δεδομένα της κατηγορίας και δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως τριγμό. Στην περίπτωση της έκδοσης Connect, που έχουμε στη διάθεσή μας, ο διάκοσμος γίνεται ακόμη πιο ευχάριστος χάρη στη μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο (παρακάτω παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες-ευκολίες του συστήματος).

 
Σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς τώρα, η υποστροφή είναι προοδευτική όταν πιέσεις το χαριτωμένο 208 στα όρια της πρόσφυσής του και τελικά σπάνια θα χρειαστείς το ESP. Ακριβές και εύκολα ελεγχόμενο σε εμπνέει να ασχοληθείς οδηγικά. Αρκετά καλό είναι και το τιμόνι με το μικρό βολάν να προδιαθέτει, ενώ τα φρένα είναι αποτελεσματικά ακόμα και σε ακραία χρήση. Τέλος, ο 1,6 BlueHDI των 100 ίππων ικανοποιεί σε κάθε περίπτωση με τη δύναμή του σε κάθε περίπτωση και είναι εξαιρετικά οικονομικός στις απαιτήσεις καύσιμου.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κινητήρας: 1.560 cc Ισχύς: 100 PS/3750rpm Ροπή: 25.5 kgm/1.750 rpm Μετάδοση: Στους εμπρός τροχούς Επιτάχυνση 0-100 km: 10,7 sec Τελική ταχύτητα: 187 km/h Μικτή κατανάλωση (/100 km): 5,6 lt (δοκιμής) Εκπομπές CO2: 79 gr/km Κιβώτιο: Χειροκίνητο 5 σχέσεων Βάρος: 1.165 kg Διαστάσεις Μ/Π/Υ: 3.960/1.829/1.460 mm Χώρος αποσκευών: 285 lt Τέλη κυκλοφορίας: 0 ευρώ Τιμή: Aπό 15.700 ευρώ

Η έκδοση Connect

H οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό υποστηρίζει την λειτουργία Mirror Screen η οποία επιτρέπει την απεικόνιση των συμβατών εφαρμογών του smartphone του οδηγού, συμβάλλοντας στην ευανάγνωστη και ασφαλή χρήση του κινητού στο αυτοκίνητο. Επιπλέον, το νέο πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει τρισδιάστατο σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας και Wi Fi on board, αυξάνοντας την οδηγική απόλαυση και επιπλέον την σφάλεια του οδηγού.

Σύστημα πλοήγησης: Με το έγχρωμο 3D σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, η απεικόνιση των διαδρομών είναι πιο ρεαλιστική και ευδιάκριτη, συνήθως συναντάμε τέτοιο navi σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Κάμερα οπισθοπορείας: Η κάμερα οπισθοπορείας ενεργοποιείται αυτόματα με την επιλογή της όπισθεν και μεταδίδει στην οθόνη αφής την εικόνα του χώρου πίσω από το αυτοκίνητο, έτσι ώστε ο οδηγός να εντοπίσει τυχόν εμπόδια κατά την εκτέλεση ελιγμών.

Wi Fi on board και internet 60GB: Μέσω μιας συσκευής car Wi–Fi το αυτοκίνητο μετατρέπεται σε hot spot όπου μπορούν να συνδεθούν μέχρι και 10 smart συσκευές ταυτόχρονα – έτσι ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν μια πιο ενδιαφέρουσα και άνετη καθημερινότητα μέσα στο αυτοκίνητο τους.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα

Διαβάστε περισσότερα στο newslog.gr

Newslog – Αυτοκίνητο