Home > Ζώδια > Καρκίνος _WEEKLY_FORECASTS_ – Καρκίνος _WEEK_ 05/02/18 – 11/02/18

Καρκίνος _WEEKLY_FORECASTS_ – Καρκίνος _WEEK_ 05/02/18 – 11/02/18

Καρκίνος _WEEKLY_FORECASTS_ - Καρκίνος _WEEK_ 05/02/18 - 11/02/18

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο την εβδομάδα 5 ως 11 Φεβρουαρίου 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή θα σε δυσκολέψει λίγο παραπάνω από ό,τι συνήθως, καθώς η θέση της Σελήνης στο  ζώδιο του Ζυγού στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε κάνει λίγο ανασφαλή και σε ωθεί σε έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Το κάθε ερέθισμα το βιώνεις πολύ έντονα συναισθηματικά, πράγμα που αν δεν ελέγξεις θα σε φθείρει αρκετά και θα καταναλώσει μεγάλο ποσοστό από τις δυνάμεις σου. Το καλό είναι ότι μπορείς να ασχοληθείς με οποιαδήποτε απαιτητική εργασία ή ενασχόληση που χρειάζεται υπομονή και αντοχές. Οι ισορροπίες των διαπροσωπικών σχέσεων αποκαθίστανται από την Κυριακή και μετά με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθείς.

 

★ Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό. ★

★ Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά οι ημέρες αυτές θα είναι λίγο ιδιαίτερες, καθώς η καχυποψία είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν θα είναι και τόσο αρεστές στον σύντροφό σου. Μην αφήσεις τις σκέψεις σου να σε πνίξουν. Πάρε βαθιά ανάσα και με αυτοσυγκράτηση και συγκροτημένη σκέψη εξήγησε αυτό που νιώθεις. Ίσως πάλι χρειαστείς χρόνο για εσένα για να τακτοποιήσεις όσα νιώθεις και να μην τα μεταφέρεις όλα στην σχέση σου, επηρεάζοντάς την αρνητικά. Στην περίπτωση που είσαι μόνος, μια νέα γνωριμία που προκύπτει θα σε κάνει να αναστατωθείς βαθιά, αλλά δεν χρειάζεται να βιαστείς για τις επόμενες κινήσεις σου.

Η εβδομάδα θα κυλήσει ευχάριστα στα αισθηματικά σου; Οι αστρολογικές όψεις θα φέρουν το αποτέλεσμα που θέλεις στην αισθηματική σου ζωή;

Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εργασία την εβδομάδα αυτή θα κυλήσει με πολλές απαιτήσεις. Ωστόσο, αν διαχειριστείς σωστά τις υποθέσεις και τον χρόνο σου θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις πολλές ανοιχτές εκκρεμότητες και να προετοιμάσεις τις επόμενες ενέργειές σου. Η Σελήνη στον Τοξότη από τα μέσα και μετά σε ωθεί στον σωστό προγραμματισμό προκειμένου να επιτύχεις τους μεγάλους στόχους που έχεις στο μυαλό. Φορολογικά και λογιστικά ζητήματα καλό είναι να λυθούν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Έτσι, θα καταφέρεις να δώσεις ανάσα και στα οικονομικά σου.

Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε Score: 4.9  Ψήφοι: 282 MyastroΗμερομηνία Τροποποίησης: 02-02-2018 11:55:03 Καρκίνε διάβασε επίσης: Επίσης, διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο 2018. Καρκίνε μάθε σήμερα τι θα γίνει αύριο. Καρκίνε ρίξε την ταρω του ερwτα για να μάθεις τι θα γίνει στα αισθηματικά σου. Καρκίνε δες την προσωπική σου πρόβλεψη σύμφωνα με το προσωπικό σου χάρτη. loading… MyAstro WebTv

Διαβάστε περισσότερα στο newslog.gr

Newslog – Ζώδια