Home > Μαγειρική > Πάστες του λεπτού !!!!

Πάστες του λεπτού !!!!

ΕΥΚΟΛΕΣ.ΠΑΣΤΕΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΥΛΙΚΑ!!

1 έτοιμο παντεσπάνι που περιλαμβάνει 3 πάτους,
1 Γκαρνί που περιέχει 2 φακέλους,
4 σακουλάκια άνθος ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ έτοιμες(γεύση προτιμήσεις μας)
γάλα,
ζάχαρη,
νερό
κεράσια.

Βράζουμε 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό,με 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 2 λεπτά.
Το αφήνουμε να κρυώσει.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βάζουμε στο πρώτο πάτο σιρόπι 4 κουταλιές της σούπας,κρέμα ότι γεύση,ξανά πάτο,σιρόπιασμα,κρέμα,και τέλος Γκαρνί που έχουμε χτυπήσει προηγουμένως.
Διακοσμούμε  με κεράσια και φιστίκι!

Tzeni Tsanaktsidou‎»ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ».

 ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ