Home > Ζώδια > Ταύρος _WEEKLY_FORECASTS_ – Ταύρος _WEEK_ 11/06/18 – 17/06/18

Ταύρος _WEEKLY_FORECASTS_ – Ταύρος _WEEK_ 11/06/18 – 17/06/18

Ταύρος _WEEKLY_FORECASTS_ - Ταύρος _WEEK_ 11/06/18 - 17/06/18

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο την εβδομάδα 11 ως 17 Ιουνίου 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Φίλε Ταύρε, η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μια ανάγκη για να επεκταθείς, ψάχνοντας τις κατάλληλες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να το πραγματοποιήσεις. Είναι η Σελήνη που πραγματοποιεί αντίθεση με τον Δία και κάνει την ανάγκη σου για ελευθερία να εκφράζεται απόλυτα και χωρίς καλλωπισμούς. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Καρκίνο στις 12 τα συναισθήματα και οι σκέψεις διαπλέκονται, οπότε μην απορείς για την σύγχυση που νιώθεις. Δώσε χρόνο και χώρο στον εαυτό σου να έρθει πιο κοντά με την συναισθηματική σου πλευρά. Η τρυφερότητα στον λόγο σε κάνει πιο ανθρώπινο και σε βοηθάει ιδιαίτερα στα προσωπικά σου.

★ Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό. ★

★ Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αλήθεια είναι ότι τα προβλήματα δεν λείπουν από την σχέση. Για αυτό ,λοιπόν, σήμερα που η επικοινωνία διευκολύνεται προσπάθησε να είσαι ευθύς και ξεκάθαρος με τον σύντροφό σου. Έτσι, όχι μόνο θα φτιάξουν τα πράγματα αλλά θα νιώσεις και εσύ καλύτερα. Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, φρόντισε να μην κρυφτείς πίσω από μια ψεύτικη εικόνα σε μια νέα γνωριμία που προκύπτει.

Η νέα εβδομάδα σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! Αξίζει να μάθεις τα τόσο θετικά γεγονότα που θα συμβούν! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Είναι η Σελήνη στον Καρκίνο που σε κάνει να νιώθεις την ανάγκη να παραμείνεις προσκολλημένος στο παρόν. Άφησε τις ανασφάλειες και βάλε μπροστά για νέα σχέδια, νέες επιδιώξεις και νέα επαγγελματικά μονοπάτια. Μην αφήνεις τον συναισθηματισμό να σε καθηλώνει! Με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ουρανό την Παρασκευή, γίνεσαι αντιδραστικός, εκδηλώνοντας ισχυρή αντίσταση στις ιδέες των άλλων. Γίνε πιο διαλλακτικός και απόβαλε την αυστηρή αυτή στάση που κρατάς απέναντι στους συνεργάτες. Στα οικονομικά είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, εξαιτίας της δύσκολης αυτής όψης της Αφροδίτης.

Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις.

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας από 11 μέχρι 17 Ιουνίου 2018 με τον Χρίστο Ντούβλη.

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιούνιου 2018.

MyastroΗμερομηνία Τροποποίησης: 08-06-2018 13:48:05 Ταύρε διάβασε επίσης: Επίσης, διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο 2018. Ταύρε μάθε σήμερα τι θα γίνει αύριο. Ταύρε ρίξε την ταρω του ερwτα για να μάθεις τι θα γίνει στα αισθηματικά σου. Ταύρε δες την προσωπική σου πρόβλεψη σύμφωνα με το προσωπικό σου χάρτη.

Διαβάστε περισσότερα στο newslog.gr

Newslog – Ζώδια