Home > Ζώδια > Τοξότης _MONTHLY_FORECASTS_ – Τοξότης _MONTH_ Ιούλιος 2018

Τοξότης _MONTHLY_FORECASTS_ – Τοξότης _MONTH_ Ιούλιος 2018

Τοξότης _MONTHLY_FORECASTS_ - Τοξότης _MONTH_ Ιούλιος 2018

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το μήνα Ιούλιο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Η κινητικότητα σου αυξάνεται σημαντικά τον φετινό Ιούλιο ο χρόνος κυλά γρήγορα και συχνά οι εξελίξεις στο παρασκήνιο της ζωής σου κινούνται γρηγορότερα από ότι εσύ. Ο Ερμής σε καλεί να υπερασπίσεις τα κεκτημένα και τα συμφέροντα σου, αλλά απόφυγε να πάρεις θέση μάχης απέναντι σε εκείνους που μπορεί, να αξίζουν ένα πόλεμο, αλλά δεν συμφέρει να τον κάνεις την δεδομένη στιγμή. Η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 10 και μετά θα σε κάνει να νιώθεις κουρασμένος γι αυτό το λόγο θα πρέπει να καταβάλλεις περισσότερες προσπάθειες για να επεκτείνεις αποτελεσματικά τις δραστηριότητες σου. Η δυναμικότητα σου θα χτυπήσει κόκκινο και θα είσαι σε εγρήγορση για να προλάβεις τις εξελίξεις, που πρέπει να εκμεταλλευτείς για το συμφέρον σου.

★ Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό. ★

★ Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως προσπάθησε τον Ιούλιο να κινηθείς σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και να θυσιάσεις περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο σου στο σπίτι και την παρέα του συντρόφου σου. Η Αφροδίτη από τις 10 του μήνα και μετά στην φιλική για εσένα Παρθένο θα σε κάνει πιο κοινωνικό από τα συνηθισμένα και θα σου δώσει τη δυνατότητα να λύσεις πολλά από τα θέματα που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου και δημιουργούν ψυχρότητα μεταξύ σας. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να βάλεις καινούργιες βάσεις ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα δώσει μια νότα ανανέωσης στη σχέση σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει στη ζωή σου τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, το πλανητικό σκηνικό του δεύτερου δεκαπενθημέρου του μήνα θα σου ανοίξει τους δρόμους για να συναντηθείς με ενδιαφέροντες ανθρώπους πιο κοντά στα θέλω και τις ανάγκες σου. Μην μένεις απαθής στις διεκδικήσεις τους και φρόντισε να βάλεις στην άκρη τις αναστολές και τις φοβίες σου. Ο έρωτας καραδοκεί!

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα στη δουλειά σου. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις και θα αγγίξεις την επιτυχία! Το δεύτερο μισό του Ιουλίου θα έχεις κάποιες υποσχέσεις στη δουλειά σου, που θα καθορίσουν το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Από τις πρώτες ημέρες θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Να θυμάσαι ότι ο Ιούλιος είναι καλός για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, όπως και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα γραφειοκρατικά, νομικά ή ακίνητης περιουσίας και να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους.

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2018.

MyastroΗμερομηνία Τροποποίησης: 30-06-2018 17:31:38 Τοξότη διάβασε επίσης: Τοξότη συμβουλέψου την ημερήσια αισθηματική ταρώ. Τοξότη δες με ποιο ζώδιο ταιριάζεις στον έρωτα. Τοξότη μάθε ποιος είναι ο/η ιδανικός/η σύντροφός για σένα. Τοξότη διάβασε πως λειτουργεί το ζώδιο σου στο σeχ.

Διαβάστε περισσότερα στο newslog.gr

Newslog – Ζώδια