Home > Ζώδια > Τοξότης _MONTHLY_FORECASTS_ – Τοξότης _MONTH_ Φεβρουάριος 2018

Τοξότης _MONTHLY_FORECASTS_ – Τοξότης _MONTH_ Φεβρουάριος 2018

Τοξότης _MONTHLY_FORECASTS_ - Τοξότης _MONTH_ Φεβρουάριος 2018

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το μήνα Φεβρουάριο  2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Φίλε Τοξότη, ο μήνας αυτός φαίνεται πως θα σε βοηθήσει να μειώσεις λίγο την ένταση της καθημερινότητας και να κατευνάσεις τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που κουβαλάς. Είναι καλή περίοδος για να κάνεις ενδοσκόπηση και να αναζητήσεις την ουσία και το βάθος στα πράγματα που σε περιβάλλουν και σε αφορούν άμεσα. Ίσως να μην είσαι τόσο αισιόδοξος , όπως συνήθως, αλλά αυτό δεν πρέπει να το εκλάβεις ως ανησυχητικό. Είναι μια φάση στη ζωή σου που ο προβληματισμός θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, σχέσεις και συναισθήματα. Πρέπει να βρεις το δικό σου νόημα της ζωής, έτσι ώστε να νιώσεις πιο ισορροπημένος και να απαλλαγείς από ότι σε κρατάει πίσω. Με την Αφροδίτη στις 12, τον Ερμή στις 19 και τον Ήλιο στις 20 να περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων,  ένα ζώδιο με διαίσθηση και ιδανικά, θα βρεις τις περισσότερες απαντήσεις από αυτές που ψάχνεις όσον αφορά στα ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Ενώ συνήθως λατρεύεις τα ταξίδια σε μακρινά μέρη που σου χαρίζουν ελευθερία, τώρα τα περισσότερα «ταξίδια» θα γίνουν μέσα σου, αναζητώντας τις πτυχές της ψυχής σου. Όσο και αν δυσκολευτείς το αποτέλεσμα θα σου προσφέρει αυτογνωσία και ικανοποίηση.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο αισθηματικός τομέας χρειάζεται λίγη προσοχή αυτό τον μήνα, ειδικά μέχρι και τις 18 του μήνα, που ο Ερμής θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Θα είσαι αρκετά επιφυλακτικός με τα θέματα καρδιάς. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα βιώσει την ένταση των ημερών, καθώς θα νιώθεις την ανάγκη να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου. Κάθε κίνηση του συντρόφου σου πολύ εύκολα θα παρεξηγηθεί, για την ακρίβεια θα παρερμηνευτεί. Θα νιώθεις ότι η ελευθερία σου διακυβεύεται για αυτό και κάποιες φορές η αντίδρασή σου θα είναι υπερβολική. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και τις αποστάσεις αν χρειαστεί. Αλλά μην αφήνεις τον σύντροφό σου έξω από τη ζωή σου. Με τον Ερμή να περνάει στους Ιχθείς στις 19 τα πράγματα εξομαλύνονται σημαντικά. Ειδικά, εσύ που είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σκέψη μιας ρομαντικής σχέσης θα σε κάνει να σκιρτήσεις. Μέσα από στενή παρέα φίλων θα προκύψει κάτι πολύ ενδιαφέρον και ζεστό.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις ο τομέας της καριέρας αναμένεται να είναι χαμηλά στη λίστα προτεραιοτήτων. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα αφήσεις όλα στην τύχη τους. Ακολούθησε έναν καλό προγραμματισμό και δούλεψε ως επαγγελματίας, έτσι ώστε να αποφύγεις τις αρνητικές συνέπειες από λάθη και παραλείψεις. Αν ψάχνεις για δουλειά, ωστόσο, φαίνεται ότι θα προκύψουν κάποιες καλές ευκαιρίες, για αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Στα οικονομικά, η κατάσταση είναι αρκετά καλή και φαίνεται ότι το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις χρήματα. Όσον αφορά στις επενδύσεις, καλύτερα να τις αποφύγεις αυτό το μήνα ή να τις σκεφτείς πολύ καλά. Πρέπει να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους προτού κάνεις το μεγάλο βήμα.

Βαθμολόγησε Score: 3.9  Ψήφοι: 47 MyastroΗμερομηνία Τροποποίησης: 31-01-2018 12:52:58 Τοξότη διάβασε επίσης: Τοξότη συμβουλέψου την ημερήσια αισθηματική ταρώ. Τοξότη δες με ποιο ζώδιο ταιριάζεις στον έρωτα. Τοξότη μάθε ποιος είναι ο/η ιδανικός/η σύντροφός για σένα. Τοξότη διάβασε πως λειτουργεί το ζώδιο σου στο σeχ. loading… MyAstro WebTv

Διαβάστε περισσότερα στο newslog.gr

Newslog – Ζώδια