Home > Μαγειρική > Τσιπούρα, Πουρέ και Τσίπς Παστινάκι με Κορυφές από Σπαράγγια με Προσούτο και Βινεγκρέτ Φουντουκιού (από τον Λεωνίδα Κουστόπουλο του master chef)

Τσιπούρα, Πουρέ και Τσίπς Παστινάκι με Κορυφές από Σπαράγγια με Προσούτο και Βινεγκρέτ Φουντουκιού (από τον Λεωνίδα Κουστόπουλο του master chef)

Υλικά

1 τσιπούρα
½ κιλό παστινάκι ψιλοκομμένο
1 παστινάκι ολόκληρο σε λωρίδες
4 σπαράγγια λευκά και πράσινα
40 γρ. προσούτο
90 γρ. ξύδι φουντουκιού
40 γρ. μουστάρδα
40 γρ. μέλι
80 γρ. βούτυρο
200 γρ. ηλιέλαιο για τη βινεγκρέτ
Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
αλάτι-πιπέρι
120 γρ. κρέμα γάλακτος
Διαβάστε όλη την συνταγή »

SYNTAGES – ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΜΑΚΑΣ: Οι Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής!