Home > Ζώδια > Υδροχόος _MONTHLY_FORECASTS_ – Υδροχόος _MONTH_ Ιούλιος 2018

Υδροχόος _MONTHLY_FORECASTS_ – Υδροχόος _MONTH_ Ιούλιος 2018

Υδροχόος _MONTHLY_FORECASTS_ - Υδροχόος _MONTH_ Ιούλιος 2018

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο το μήνα Ιούλιο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Τον φετινό Ιούλιο θα αναδιοργανωθείς συναισθηματικά και οικονομικά. Αλλάζει το σκηνικό στο περιβάλλον που κινείσαι, είτε αυτό αφορά τα επαγγελματικά είτε τα αισθηματικά σου, ενώ ο Ερμής που θα κινείται σε ορθή πορεία μέχρι τις 26 θα φέρνουν στο προσκήνιο νέους ανθρώπους και ιδέες. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 10 και μετά η εργασία σου θα βοηθήσει να αντιμετωπίσεις επιτυχώς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Σχέσεις και συνεργασίες ακολουθούν μία πορεία γεωμετρικής προόδου, η οποία φτάνει σε ένα κρεσέντο στις 13 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και κινδυνεύει λίγο να σε τρελάνει… με την καλή έννοια. Από εκεί και μετά, διατήρησε ένα μέτρο παντού και φρόντισε να εξασφαλίσεις και λίγη ξεκούραση για τον εαυτό σου, γιατί οι ρυθμοί που θα κινείσαι θα είναι εξαντλητικοί!

★ Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό. ★

★ Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αρκετά έντονος μήνας προβλέπεται ο φετινός Ιούλιος για εσένα. Πολλά θα είναι αυτά τα οποία θα αποκαλυφθούν για τις ερωτικές σου σχέσεις, που ίσως σε προσγειώσουν λίγο ανώμαλα. Οι απαιτήσεις αυτών που αγαπάς αυξάνονται και ως ένα βαθμό δεν σε καταλαβαίνουν και ιδιαίτερα. Το δεύτερο μισό του μήνα θα περάσεις πιο εύκολα την άποψη σου. Ωστόσο πρόσεξε να μην εμμένεις σε προβλήματα που εμφανίζονται τώρα και μην προκαλέσεις ρήξεις. Τόσο αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων, όσο και των αδέσμευτων, τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 οι σχέσεις σου θα γίνουν  πιο αρμονικές, αρκεί βέβαια να προσπαθήσεις και εσύ να αφήσεις πίσω σου αυτά που σε έχουν πληγώσει και να βάλεις πλώρη για νέα δεδομένα και άλλη, πιο δημιουργική, ερωτική ζωή.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τη δουλειά σου την έχεις φέρει στα μέτρα σου και έχεις αρχίσει να υλοποιείς και τα σχέδιά σου. Με Ερμή να κινείται σε ορθή πορεία μέχρι τις 26 στον Λέων μπορείς να κάνεις επαφές και καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Επίσης, θα δεις κάποιες προσδοκίες σου, που σκέφτεσαι να υλοποιήσεις, να παίρνουν σάρκα και οστά πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμένεις. Από εκεί και μετά λόγω της ανάδρομης πορείας του μπορείς να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την υπομονή σου, ώστε να μπορέσεις να κατακτήσεις την κορυφή.

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2018.

MyastroΗμερομηνία Τροποποίησης: 30-06-2018 17:32:32 Υδροχόε διάβασε επίσης: Υδροχόε συμβουλέψου την ημερήσια αισθηματική ταρώ. Υδροχόε δες με ποιο ζώδιο ταιριάζεις στον έρωτα. Υδροχόε μάθε ποιος είναι ο/η ιδανικός/η σύντροφός για σένα. Υδροχόε διάβασε πως λειτουργεί το ζώδιο σου στο σeχ.

Διαβάστε περισσότερα στο newslog.gr

Newslog – Ζώδια