Home > Ζώδια > Υδροχόος _MONTHLY_FORECASTS_ – Υδροχόος _MONTH_ Φεβρουάριος 2018

Υδροχόος _MONTHLY_FORECASTS_ – Υδροχόος _MONTH_ Φεβρουάριος 2018

Υδροχόος _MONTHLY_FORECASTS_ - Υδροχόος _MONTH_ Φεβρουάριος 2018

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο το μήνα Φεβρουάριο  2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Υδροχόε, τον μήνα αυτό , σύμφωνα με τις προβλέψεις, η ανεξαρτησία και η πρωτοβουλία θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σου. Αυτό σημαίνει ότι ο,τιδήποτε θελήσεις θα μπορέσεις να το κάνεις πράξη. Δεν εξαρτάσαι από καταστάσεις και πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Για αυτό και δεν θα χρειαστεί να προσαρμοστείς εσύ στα δεδομένα που σου καθορίζουν οι γύρω. Από την άλλη, ο περίγυρός σου θα είναι αρκετά υπάκουος σε αυτό που εσύ θέλεις ή με το οποίο προσπαθείς να τους επηρεάσεις. Η περίοδος αυτή, λοιπόν, είναι κατάλληλη για δράση και επιτυχία. Μπορείς να επιτύχεις τους στόχους σου με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, ειδικά κατά την περίοδο που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου, δηλαδή μέχρι και τις 11 του μήνα.  Παράλληλα, θα έχεις την τάση να υποκύπτεις σε πράγματα που σου προκαλούν προσωπική ευχαρίστηση. Θα είσαι ακόμη, διατεθειμένος να ξοδέψεις χρήματα για να βελτιώσεις την εικόνα σου και για να κάνεις τον εαυτό σου ακόμη πιο ελκυστικό. Όσον αφορά σε θέματα υγείας φαίνεται ότι ακολουθείς ένα αρκετά καλό πρόγραμμα που σου επιτρέπει να μένεις μακριά από ασθένειες. Ωστόσο, να θυμάσαι να μην τραβάς τα σωματικά σου όρια ολοένα και πιο μακριά.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά φαίνεται πως με τον Ερμή να βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι και τις 18 του μήνα θα διανύσεις μια πιεστική περίοδο. Ίσως υπάρξουν προβλήματα με τον σύζυγο ή ακόμη περισσότερο με τα παιδιά αν είσαι γονιός. Φρόντισε να διαχειριστείς με λεπτότητα την έλλειψη κατανόησης που θα κάνει την εμφάνισή της και να την αντιμετωπίσεις δείχνοντας υπομονή, ανοχή και κάνοντας πολλές συζητήσεις. Κανένα πρόβλημα δεν θα είναι τόσο μεγάλο ώστε να μην μπορεί να λυθεί. Η σχέση σου μέσα από όλα αυτά θα καταφέρει στο τέλος να διατηρήσει την αρμονία της. Με τον Ερμή και τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθείς από τις 19 και μετά θα διαπιστώσεις μια ιδιαίτερη βελτίωση ως προς την εικόνα που δίνεις, ενώ η γοητεία σου θα ενισχυθεί. Θα σου είναι πιο εύκολο να κάνεις νέες γνωριμίες, ειδικά αν είσαι μόνος. 

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Με το πλανητικό σκηνικό όπως διαμορφώνεται τον μήνα Φεβρουάριο, στα επαγγελματικά σου θα είσαι ιδιαιτέρως φιλόδοξος. Θα προσπαθήσεις με στοχευμένες κινήσεις να βελτιώσεις τις επαγγελματικές σου προοπτικές. Παράλληλα, φαίνεται ότι η οικονομική επιτυχία θα είναι εξαιρετική αυτό το μήνα. Οι συνεργασίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο – τον σημαντικότερο ίσως- για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Οι συνεργασίες θα επενδύσουν στις ιδέες σου. Από την οικογένειά σου θα λάβεις, επίσης, μια πολύ σημαντική βοήθεια τις ημέρες που τα πράγματα θα γίνουν αρκετά δύσκολα. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα με συνεργασία, αυτό μπορεί να γίνει μια μέρα μετά από την Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου, δηλαδή στις 15. Τότε θα ξεκινήσει μια περίοδος συνειδητοποίησης για εσένα και οι ενέργειές σου θα έχουν σημαντική ανταπόκριση και οφέλη σε μελλοντικό χρόνο. 

Βαθμολόγησε Score: 4.8  Ψήφοι: 82 MyastroΗμερομηνία Τροποποίησης: 31-01-2018 12:53:36 Υδροχόε διάβασε επίσης: Υδροχόε συμβουλέψου την ημερήσια αισθηματική ταρώ. Υδροχόε δες με ποιο ζώδιο ταιριάζεις στον έρωτα. Υδροχόε μάθε ποιος είναι ο/η ιδανικός/η σύντροφός για σένα. Υδροχόε διάβασε πως λειτουργεί το ζώδιο σου στο σeχ. loading… MyAstro WebTv

Διαβάστε περισσότερα στο newslog.gr

Newslog – Ζώδια