Home > Μαγειρική > Χέλι με Λευκά Σπαράγγια, Τριαντάφυλλο Τουρσί και Κέδρο (από τον ταλαντούχο σεφ Τάσο Μαντή)

Χέλι με Λευκά Σπαράγγια, Τριαντάφυλλο Τουρσί και Κέδρο (από τον ταλαντούχο σεφ Τάσο Μαντή)

Υλικά
1 χέλι
άχυρο
6 λευκά σπαράγγια

Υλικά για το τριαντάφυλλο τουρσί
500 γρ. μηλόξυδο
400 γρ. λευκό μπαλσάμικο
200 γρ. νερό
200 γρ. ζάχαρη

Υλικά για το λάδι κέδρου
50 γρ. κέδρο
200 γρ. grape seed oil
50 γρ. μαϊντανό
Διαβάστε όλη την συνταγή »

SYNTAGES – ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΜΑΚΑΣ: Οι Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής!